Jwoww jättää realitysarjan poseeratakseen Playboyssä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohutun Jersey Shore -realitysarjan naistähti Jwoww, eli Jenni Farley, on ollut viime viikkoina ongelmissa alastonkuviensa takia. Hänen entinen poikaystävänsä Thomas Lippolis uhkaa nimittäin vuotaa julkisuuteen hallussaan olevat kuvat. Oikeus määräsi kuvat tilapäiseen levityskieltoon.

Syyskuussa Jwoww sai Playboy-lehdeltä 400.000 dollarin tarjouksen alastonkuvissa poseeraamisesta. Jwoww joutui kuitenkin perumaan suunnitelmansa, sillä realityohjelman sopimus ei antanut mahdollisuutta nakukuviin. Nyt suunnitelmiin on tullut mahdollisesti muutos.

E! Online nimittäin uutisoi, että suosittu realitysarjan on mahdollisesti loppumassa vielä tämän vuoden aikana. Sarjan tähdistä ainakin Situation ja Jwoww haluavat nimittäin lopettaa hittisarjassa esiintymisen. Sarjan seuraava tuotantokausi on siten jäämässä mahdollisesti viimeiseksi. Siinä ryhmää seurataan Italiassa ja Jerseyssä. Sarjan päättymisen jälkeen Jwoww voi kuitata Playboyn rahatukon poseeraamalla nakukuvissa maailmankuulun miestenlehden sivuilla.