Kahvia ja silmänruokaa – riisuvat tarjoilijat ihmetyttävät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lama-aikaan 1990-luvun alkuvuosina Suomessa nähtiin mielenkiintoinen ilmiö, kun topless-tarjoilijat valloittivat kymmenet suomalaiset baarit ja ravintolat. Oluttuopin äärellä saatiin ihastella rinnat paljaana työskenteleviä naisia muuallakin kuin strippibaareissa. Nyt tarjoilijoiden paljas pinta aiheuttaa kohua Yhdysvalloissa.

Kerroimme aiemmin kuinka amerikkalainen kahvilayrittäjä Cheryl Clark on joutumassa jopa kolmeksi kuukaudeksi vankilaan, koska hänen Yakiman kaupungissa sijaitsevan Dreamgirls Expresso -kahvilansa tarjoilijat palvelivat asiakkaitaan bikineihin pukeutuneena. Poliisitutkimusten mukaan tarjoilijoiden asu paljasti liikaa paljasta pintaa.

Kohun jälkeen asiaan on kiinnitetty enemmänkin huomiota, ja useissa osavaltioissa bikiniasuiset tarjoilijat eivät olen lainkaan kiellettyjä. Nyt amerikkalainen verkkosivusto on koonnut kuvagalleriaan otoksia amerikkalaisista kahviloista, joissa kahvilan tarjoilijat ja sisäänheittäjät kiinnittävät huomiota vähäpukeisina.