Kate Upton on kuuma mallitulokas

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu Sports Illustrated -lehti julkaisee kerran vuodessa maineikkaan uimapukunumeronsa, jolla on uskomaton vaikutus sekä mallimarkkinoihin että viihdelehtiin. Uimapukunumeron kanteen pääsevä neitokainen on välittömästi supermalli, ja muutkin lehden mallit noteerataan laajasti.

Tämän vuoden uimapukunumero julkaistiin muutama päivä sitten. Kannessa poseeraa Irina Shayk, mutta hän on tosin tullut tutuksi jo aiemmin muiden muassa jalkapallotähti Christiano Ronaldon tyttöystävänä. Lehti esittelee kuitenkin myös uusia tulokkaita, joista mielenkiintoisin lienee Kate Upton, jonka kuvia voi ihastella tästä.

18-vuotias amerikkalainen Kate Upton on aina haaveillut malliurasta. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa. Läpimurtonsa Kate Upton teki helmikuussa 2011 Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa.