Len Lesser kuoli nukkuessaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluneen talven aikana Hollywood on menettänyt lukuisia suosittuja näyttelijöitä, ja lista jatkuu edelleen. Eilen illalla Yhdysvalloissa välitettiin jälleen yhden näyttelijäveteraanin kuolinuutinen.

Veteraaninäyttelijä Len Lesser menehtyi nimittäin keskiviikkona keuhkokuumeeseen 88-vuotiaana Burbankissa, Kaliforniassa. Hän kuoli rauhallisesti nukkuessaan. Len Lesser nähtiin pitkällä urallaan lukuisissa sadoissa televisiosarjoissa ja elokuvissa, mutta erityisesti hänet muistetaan huippusuositun Seinfeld-sarjan Leo-roolistaan.

Len Lesser näytteli yhteensä yli 500 elokuvassa ja televisiosarjassa. Seinfeldin lisäksi hänet muistetaan muiden muassa Kaikki rakastavat Raymondia, Teho-osasto, Falcon Crest, The Monkees ja The Untouchables -televisiosarjoista. Hän oli myös Toisen maailmansodan veteraani.