Maria!-ohjelman penistempaus oli liikaa katsojille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen keskusteluohjelma Maria! on aiheuttanut runsaasti keskustelua uuden kauden ensimmäisten jaksojen perusteella. Ohjelmassa on keskitytty lähinnä kohujulkkisten vierailuihin, kun tentattavana ovat olleet muiden muassa Johanna Tukiainen ja Vesa Keskinen. Nyt kohut saavat jatkoa.

Eilen Maria!-ohjelmassa nähtiin kuinka 33-vuotiaan miehen penis operoitiin paksummaksi suorassa lähetyksessä Hyaluonihappo-pistoksella, joka pistettiin peniksen varteen.

Operaatio oli monille katsojille liikaa, ja ohjelma onkin saanut eilen illalla ja tänään runsaasti kritiikkiä katsojilta. Sitä on muiden muassa syytetty julkisuushakuisuudesta ja totaalisesta mauttomuudesta. Tämä siitä huolimatta, että miehen sukupuolielintä ei kuvissa nähty.

Flash toistinta ei löytynyt.