Olli Lindholm tyrmistytti Idols-tuomarina – kansa jakautui kahtia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Idols-kilpailun koelauluissa nähtiin tänään vierailevana tuomarina rock- ja iskelmätähtenä tunnettu Yö-yhtyeen vokalisti Olli Lindholm. Veteraaniartistin harvinaisen räväkät kommentit saivat katsojilta Facebookissa ja keskustelupalstoilla runsaasti kommentteja puolesta ja vastaan.

Lindholm kommentoi tiukkaan sävyyn mielestään naismaisen mieslaulajan ulkonäköä ja ihmetteli missä kaikki miehiset miehet ovat. Miesten vaatetusten ja ulkoisen habituksen lisäksi hän kritisoi myös erään mieskilpailijan sukunimeä.

– Otatko sä takaisin sun tyttönimen? Toi on vähän sellainen autokauppiaan nimi. Hanki joku raflaavampi, Olli Lindholm ohjeisti.

Keskustelupalstoilla Lindholmia vaadittiin jopa ohjelman vakiotuomariksi. Toiset taas ihmettelivät, että onko Lindholmilla varaa kommentoida kenenkään seisoma-asentoa tai pukeutumista, ja jos on niin millä perusteella. Frederik-kopio sai häneltä myös kylmää kyytiä.

– Reetu on jotain 69-vuotias ja tuhannet naiset heittävät sille pikkuhousuja. Kukaan ei heitä sulle pikkuhousuja, Lindholm totesi.