Sisarusbändin isälle syyte tytärten hyväksikäytöstä – ajoi jyrkänteeltä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa kohistaan parhaillaan traagisesta tapauksesta, jonka keskiössä on The 5 Browns -yhtye. Salt Lake Citystä kotoisin oleva lupaava pianobändi muodostuu viidestä sisaruksesta, joista kolme on tyttöjä ja kaksi poikia. Heidän isänsä Keith sai äskettäin syytteen kolmen tyttärensä seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Vain muutama päivä syytteiden lukemisen jälkeen Keith Brown ajoi perheen äiti kyydissään jyrkänteeltä. Porcshe-merkkinen auto syöksyi rotkoon noin sadan metrin matkan ja murskautui täysin. Kuin ihmeen kaupalla kyydissä olleet selviytyivät kuitenkin hengissä autonromusta.

Molemmat ovat edelleen sairaalan teho-osastolla, ja isä joutuu tarpeeksi toivuttuaan vastaamaan syytteisiin oikeudessa. Häntä odottaa jopa elinkautinen mikäli hänet todetaan syylliseksi lastensa seksuaaliseen hyväksikäyttöön vuosina 1990 – 1998. Isä toimi aiemmin yhtyeen managerina, mutta työsuhde katkaistiin vuonna 2008.