Sofia Vergara sai photoshopista mainoskuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolumbialaissyntyinen malli-näyttelijä Sofia Vergara on tähdittänyt lukuisia elokuvia ja televisiosarjoja. Viime aikoina Sofia on menestynyt malliuran lisäksi upeasti myös televisiossa ja saanut samalla jalansijaa viihdelehdissä.

Tällä hetkellä Sofia nähdään keikistelemässä bikineissä Shape-lehden kannessa ja lisäksi hän poseeraa myös Pepsi-virvoitusjuoman suuren mainoskampanjan tähtenä. Teini-ikäisestä saakka saman juoman mainoskasvona toiminut Sofia on tällä kertaa kokenut muodonmuutoksen, kun hänen vartaloaan on korjailtu graafisesti. Ainakin hänen olkapäänsä joutunut käsittelyn kohteeksi.

Sofia Vergara Pepsi

Äskettäin Sofia kertoi kuinka hänen vartalonsa kehittyminen aiheutti ongelmia teini-iässä. Ensin muotoja ei ollut nimittäin lainkaan ja sitten yhtäkkiä liiankin kanssa.

– Olin naurettavan laiha. Minua kutsuttiin koulussa Palilloksi, joka tarkoittaa espanjaksi hammastikkua. Yhtäkkiä sain kuitenkin valtavat rinnat. Se oli kauheaa! Ilmoitin silloin äidilleni, että leikkautan ne pois heti kun täytän 18 vuotta, Sofia Vergara kertoi Shape-lehdelle.

38-vuotias kolumbialaissyntyinen Sofia Vergara tunnetaan mallina ja näyttelijänä sekä Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kilpailijana. Hänet on nähty yli kymmenessä elokuvassa ja televisiosarjassa sekä Broadwayn teatterilavalla. Sofia löydettiin malliuralle uimarannalta ja 17-vuotiaana hän teki ensimmäisen televisiomainoksensa Pepsille. 20-vuotiaana esikoisensa synnyttäneen Sofian televisiosarja Modern Family voitti taannoin Emmy-palkinnon. Baywatch-sarjassa jo 90-luvulla vilahtanut muodokas kaunotar sijoittui äskettäin kolmanneksi AskMen-julkaisun maailman halutuimpien naisten listalla.