Taylor Swift paljasti pitkään piilottemansa bikinivartalon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa monia myyntiennätyksiä rikkonut nuori supertähti Taylor Swift oli loppuvuodesta tiiviisti otsikoissa deittailtuaan näyttelijä Jake Gyllenhaalia. Julkkisparin suhde päättyi kuitenkin yhtä yllättäen kuin oli alkanutkin. Siitä saakka Swift on pitänyt hiljaiseloa.

Nyt Taylor Swift on kuitenkin astellut takaisin parrasvaloihin. Hän on tähän saakka pyrkinyt piilottelemaan bikinivartaloaan, joka on ikuistettu aiemmin ainoastaan muutamiin paparazzikuviin. Nyt Taylor yllättääkin paljastamalla rohkeasti bikinivartalonsa kuvauksissa.

Taannoisessa erossa Jake Gyllenhaal ei kyennyt kohtaamaan Taylor Swiftiä, joten hän jätti tämän puhelimitse. Ero tuli nuorelle laulajatähdelle täytenä yllätyksenä vain parin kuukauden seurustelun jälkeen.

– Se oli täyskäännös ja tuli täysin yllättäen. Jake ei ollut kertonut, että hänen mukaansa suhde ei toiminut. Taylor ei tiedä mitä hän oikein teki väärin Jakelle. Jake itse aloitti koko suhteen, mutta sitten hän lakkasi vastaamasta Swiftin tunteisiin, lähde kertoi Us Weekly -lehdelle.