Bill Clinton lähetti presidenttikaudellaan vain kaksi sähköpostia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltoja pidettään perinteisesti maailman vaikutusvaltaisimpana maana, jonka presidentti on samalla maailman vaikutusvaltaisin mies. Tämä titteli ei kuitenkaan ilmeisesti korreloi juurikaan teknologisen kehityksen kanssa, sillä tuore paljastus osoittaa mielenkiintoisen seikan.

Yhdysvaltojen presidentti Bill Clinton hallitsi maataan kahden kauden ajan vuosina 1992 – 2001. Tuona aikana internet ja sähköposti löivät itsensä läpi sekä Yhdysvalloissa että muualla maailmassa. Se ei kuitenkaan juuri näkynyt Clintonin tekemisissä, sillä hänen kerrotaan lähettäneen ainoastaan kaksi sähköpostia koko presidenttikautensa aikana. Samaan aikaan hänen henkilökuntansa lähetti 40 miljoonaa sähköpostiviestiä.

– Minä lähetin kaikkiaan kaksi sähköpostiviestiä ollessani presidenttinä. Yhden lähetin joukoillemme Adrianmerelle ja toisen John Glennille, kun hän oli 77-vuotiaana avaruudessa, Bill Clinton kertoi.