Jennifer Lopez ilman rintaliivejä levynsä kannessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina maailman suosituimpiin supertähtiin lukeutunut Jennifer Lopez on jälleen tekemässä paluuta musiikkimarkkinoille perheen perustamisen ja siitä johtuneen vuosien tauon jälkeen. Paluulevy Love tyrmättiin jo kertaalleen, kun latinotähti sai potkut levy-yhtiöstään. Nyt vuorossa on toinen yritys.

Äskettäin Jennifer Lopez julkaisi uudelta levyltä ensimmäisenä singlenä kappaleen On The Floor, joka osoittaa että Lopezin omaan vetovoimaan ei enää uskota. Kyseessä on nimittäin Lambadaa lainaava cover-biisi, jollaisia harvemmin valitaan levyn aloitussingleiksi. Kappale sai ristiriitaisen vastaanoton sekä kriitikoilta että faneilta.

Nyt Jenniferin uusi albumi Love on viimein julkaisuvaiheessa, ja eilen sen kansikuva julkaistiin verkossa. Nykytrenfin mukaisesti Lopez julkaisi sen itse Twitter-blogissaan. Singlen vastaanotosta huolimatta ainakin kansikuva sai nyt erittäin posivista palautetta faneilta. Kannessa JLo poseeraa avoimessa paidassa ilman rintaliivejä massiivisen korukattauksen kera.

Jennifer Lopez Love

Jennifer Lopezin perheen rahatilanne ei ole nykyisin kovin kehuttava. Aviomies Marc Anthony on nimittäin rajuissa veloissa, sillä verovelkaa on peräti 3,4 miljoonaa dollaria. Nyt myös Jennifer on ajautunut samankaltaiseen sotkuun. Radar Online nimittäin uutisoi äskettäin, että Jennifer Lopez on joutunut Yhdysvaltojen veroviranomaisten erikoistarkastukseen. Jennifer on ilmoittanut veroviranomaisille maksujen määräksi noin tuplasti sen minkä hän on todellisuudessa Noalle maksanut.