Justin Bieber kosti näyttävästi hakkerinörtille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber on kerännyt itselleen valtavan suosion myös Twitter-blogissaan, sillä hänellä on 4,5 miljoonaa lukijaa. Taannoin Yhdysvalloissa uutisoitiin, että Bieberiin liittyvät viestit vievät peräti kolme prosenttia kaikesta Twitter-liikenteestä.

Nyt eräs hakkeri on saanut kokea Justin Bieberin vaikutusvallan varjopuolet, kun hakkeri oli ensin murtautunut Justinin hyvän ystävän Ryanin mikroblogiin ja jäi siitä kiinni. Bieber sai tietoonsa nuoren miehen nimen ja puhelinnumeron, ja päätti tehdä miehen elämästä helvettiä muutamassa sekunnissa. Hän nimittäin julkaisi miehen puhelinnumeron Twitter-blogissa omanaan ja kehotti miljoonia fanejaan soittamaan tai lähettämään hänelle tekstiviestin.

Justin Bieber

Detroitilainen Kevin Kristopik -niminen hakkeri sai teini-idolin faneilta hetkessä tauottomasti tuhansia puheluita ja tekstiviestejä, joten hänen puhelimensa ja liittymänsä meni täysin jumiin. Laulaja otti viestin pian pois blogistaan, mutta puheluiden tulvaa ei enää saatu pysäytettyä. Hakkeri joutui täsmäiskun takia luopumaan puhelinnumerostaan, Gawker-julkaisu uutisoi. Katso video tästä tai artikkelin yltä.