Justin Bieber raiskauksista: ”Kaikella on syynsä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber on ollut jo useammankin kerran pulassa liiankin innokkaiden faniensa takia. Viime vuonna hän joutui perumaan keikkojaan hysteristen pikkutyttöjen takia, mutta sittemmin tilanne on mennyt selvästi pahemmaksi.

Nyt supertähti on aiheuttanut pahennusta kommenteillaan haastattelussa, joka julkaistiin Rolling Stone -lehden uudessa numerossa. Siinä Justin Bieber on päässyt esittämään kommenttejaan muiden muassa abortista.

– En oikeastaan usko aborttiin. Se on vähän niinkuin lapsen tappamista? Justin Bieber pohti.

Häneltä kysyttiin myös mielipidettä sellaisiin abortteihin, joiden syynä oli raiskaus.

– Hmm, no. Minusta se on todella surullista, mutta kaikella on syynsä. Luulen, että kun en ole itse ollut koskaan sellaisessa tilanteessa niin en voi myöskään asettua tuomitsemaan sellaista.

Justin Bieber Rolling Stone

Kollegansa Selena Gomezin kanssa seurustelevan laulajatähden fanit lähettivät Gomezille tappouhkauksia, kun julkkisparin ensimmäiset yhteiskuvat tulivat julki. Äskettäin sama meno jatkui, kun Justin Bieber jäi sunnuntaina nuolemaan näppejään Grammy-gaalassa. Tästä syystä fanit alkoivat sabotoida idolinsa voittaneen Esperanza Spaldingin Wikipedia-sivua ja kirjoittaa vuorostaan sinne tappouhkauksia.