Kimin realityperheelllä tähtitieteelliset tulot – 65 miljoonaa dollaria vuodessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisilla ja amerikkalaisilla realitytähdillä on usein se yhtäläisyys, että heidän taloudellinen asemansa ei ole mitenkään kehuttava. Tästä toimivat hyvinä esimerkkeinä vaikkapa suomalainen Martina Aitolehti ja hänen amerikkalainen esikuvansa Heidi Montag. Toisaalta poikkeuksiakin löytyy.

Kim Kardashian on noussut parissa vuodessa niin sanotusta ”turhasta julkkiksesta” varteenotettavaksi tähdeksi, jonka tekemisisä seurataan laajasti mediassa. Samalla Kim on kasvattanut itsensä ja perheensä ympärille todellisen bisnesimperiumin, joka takoo nykyisin oheistuotteilla, mainossopimuksilla ja realityohjelmilla suuria määriä rahaa.

The Hollywood Reporter uutisoi nyt, että Kardashianin perhe tienasi viime vuonna bisneksillään huimat 65 miljoonaa dollaria. Mikäli perhe olisi yhtye, sijoittuisi se eniten ansaitsevien bändien listan kärkeen. Summaa kuvaa hyvin se, että se on enemmän kuin Angelina Jolie, Sandra Bullock ja Tom Cruise ansaitsivat samaan aikaan yhteensä.