Kuokkavieras varasti Paris Hiltonin synttärikakun – julkaisi kuvan Facebookissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin julkkistähtiin lukeutuva Paris Hilton juhli eilen illalla 30-vuotispäiväänsä Los Angelesissa. Juhlissa oli mukana sankka joukko viihdemaailman kermaa, mutta myös ikävä kuokkavieras, joka sai aikaan mieliharmia.

Paz-nimimerkkiä käyttävä kuokkavieras pääsi jotenkin keplottelemaan itsensä mukaan supertähden bileisiin, mutta tempaus ei loppunut vielä siihen. Hän nimittäin varasti juhlakalun upean synttärikakun. Myöhemmin Paz kehuskeli tempauksellaan Facebookissa ja kirjoitti heräneensä aamulla 2.000 dollarin täytekakku olohuoneessaan.

Paris Hilton Cake

Hiltonin kutsumana Paz ei bileisiin saapunut, sillä hän väittää saaneensa kutsun bileisiin ystävältään. Mies kertoi kysyneensä tarjoilijalta mitä tapahtuisi ”ylimääräiselle” kakulle, ja lopulta mies päätti ottaa kakun mukaansa ettei sitä heitettäisi roskiin. Bileisiin kutsuttujen vieraiden joukossa oli myös suomalainen Duudson-tähti Jukka Hilden, joka kertoi aiemmin että juhlissa olisi ollut hienompaa, jos siellä olisi räjäytetty jotain.