Näin Kardashianit myyvät itseään – hinnasto paljastui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka Kim Kardashian ja hänen julkkisperheensä tienasivat The Hollywood Reporter -lehden laskelmien mukaan viime vuonna huimat 65 miljoonaa dollaria, mikä oli enemmän kuin Tom Cruise, Angelina Jolie ja Sandra Bullock tienasivat yhteensä.

Nyt samainen lehti on paljastanut myös miten tämänkaltainen jättiomaisuus on voinut vuodessa syntyä. Oheistuotteiden, mainossopimusten ja realityohjelmiensa lisäksi perheen tunnetuin tähti Kim Kardashian veloittaa nykyisin lähes kaikista tekemisistään. Esimerkiksi mikäli jokin tuotemerkki haluaa tulla mainituksi Kimin Twitter-blogissa, maksaa se yhtiölle 25.000 dollaria.

Jos peppujulkkiksesta oikeaksi julkkikseksi noussut povipommi halutaan mukaan johonkin tilaisuuteen, maksaa se järjestäjälle tilaisuudesta riippuen 100.000 – 250.000 dollaria. Ulkomaille suuntautuneesta vierailusta voi kuitenkin joutua pulittamaan jopa miljoona dollaria. Paris Hiltonin saa huhujen mukaan nykyisin halvemmalla juhliinsa.

Kimin sisko Kourtney Kardashian tienasi taannoisesta raskaushaastattelusta Life & Style -lehdeltä 300.000 dollaria. Lisäksi julkaisu väittää, että paparazzit maksoivat Kourtneylle ja hänen miesystävälleen 7.500 dollaria lavastetusta auringonotosta Cancunissa. Toinen sisko khloe Kardashian myi häidensä yksinoikeuden OK!-lehdelle niin ikään 300.000 dollarilla ja käytännössä kaikki häiden kulut maksatettiin sponsoreilla.