Hittielokuvien 39-vuotias tuottaja löydettiin kuolleena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittuihin fantasiakirjoihin perustuvan Narnia-elokuvasarjan tuottaja Perry Moore on kuollut 39-vuotiaana. Hänet löydettiin tänään kuolleena asunnostaan Manhattanilla, New Yorkissa. Kuolinsyyksi on alustavasti määritelty huumeiden yliannostus.

Asiasta uutisoineen New York Daily Newsin mukaan kuolinsyyn uskotaan tällä hetkellä olevan OxyContin-lääkkeen yliannostus. Reseptilääkettä pidetään ”köyhän miehen heroiinina”. Asia tullaan kuitenkin selvittämään vielä ruumiinavauksessa. Mooren isä kertoi lehdelle olleen poikaansa yhteydessä vielä keskiviikkona ja kertoi tämän olleen silloin hyvällä tuulella.

C.S. Lewisin kirjoihin perustuvat Narnia-elokuvat ovat tähän mennessä tuottaneet yli 1,5 miljardia dollaria, mikä tekee siitä maailman kaikkien aikojen 16. tuottoisimman elokuvasarjan. Perry Moore toimi elokuvien vastaavana tuottajana.