Raivostunut äiti huutokauppasi lastensa lelut – 4chan-nettiyhteisö kosti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen äiti on joutunut 4chan-nettiyhteisön hampaisiin huutokauppaamalla lastensa leluja nettihuutokaupassa. Tapaus sai alkunsa, kun lapset olivat saaneet sarjan japanilaisen Beyblade-mangasarjakuvan oheistuotteita ja tuhonneet niillä kylpyammeen pinnoituksen.

Kyseessä olivat eräänlaiset metalliset hyrrät, joilla ei normaalisti pitäisi leikkiä kylpyammeessa. Perheen kaksi poikalasta olivat kuitenkin saaneet ajatuksen kokeilla hyrriä kylpyammeessa, mutta samalla sen emalipinnoitus vahingoittui. Korjaus maksoi 500 dollaria, ja sen maksaakseen raivostunut äiti päätti pidättää lastensa viikkorahat ja lisäksi myydä lastensa leluja eBay-nettihuutokaupassa. Ilmoituksen kuvassa itkevät lapset pitelivät myytäviä lelujaan.

Tieto erikoisesta tilanteesta kantautui nopeasti suuren 4chan-nettiyhteisön korviin, ja verkkoyhteisössä päätettiin hieman pilailla julman äidin kustannuksella. Huutokaupan tarjoukset olivat pian tähtitieteellisiä, ja hetkessä myös perheen nimi ja osoite sekä äidin työpaikan osoite oli julkaistu verkkosivustolla. Lisäksi perheen muita valokuvia kaivettiin esiin muiden muassa MySpace-sivustolta ja Facebookista. Viimeisin tarjous leluista oli miljoona dollaria.