Vanessa Hudgens esitteli ensimmäisen tatuointinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seuratuimpiin nuoriin pareihin jo muutaman vuoden ajan lukeutuneet miljoonien teini-ikäisten idolit Vanessa Hudgens ja Zac Efron erosivat taannoin. Hudgens on toipunut erosta hyvin. Nyt hän on esitellyt ensimmäisen oikean tatuointinsa.

Viime viikolla Vanessa Hudgens kuvattiin henna-tatuointi kädessään. Se oli kuitenkin tilapäinen, mutta nyt tumma kaunotar on julkaissut Twitter-blogissaan kuvan, jossa nähdään hänen ensimmäinen oikea tatuointinsa. Siinä hänet nähdään uunituore tatuoitu perhonen niskassaan.

Äskettäin Vanessa kiinnitettiin Candie’s-vaatemalliston California-kampanjan mainoskasvoksi, ja hän poseerasi mainoskuvissa pienessä hameessa ja viettelevästi bikineissä. Efroniin liittyvät kohu-uutiset eivät ole vaimentaneet Vanessa Hudgensin työintoa. Hudgens tekee nimittäin tänä vuonna kaksi elokuvaa, Beastly ja Sucker Punch.