Victoria Beckham tekee lapsia niin pitkään että saa tyttären

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pari viikkoa sitten Hollywoodin seksikkäimpien äitien joukkoon rankattu entinen Spice Girls -poptähti Victoria Beckham on parhaillaan lehtitietojen mukaan raskaana. Samalla selvisi syy siihen miksi hän luopui viime vuonna silikonirinnoistaan.

Nyt Victoria Beckham on paljastanut syyn uuteen lapseen. Hän kertoi nimittäin tekevänsä lapsia niin pitkään kunnes saa ensimmäisen tyttären. Julkkistähden suunnitelmissa on suuri perhe, mutta perheen kasvaminen ei lopu ainakaan ennen kuin perheeseen saadaan tytär.

– Jos me emme saa tällä kertaa tytärtä, olemme ehkä ensi kerralla hieman onnekkaampia ja saamme tyttären. Voi olla että teemme vielä viidennekin lapsen. Kuka tietää. Mutta että kuudes? En ole kuitenkaan Angelina Jolie, Victoria kertoi CNN-kanavan Alina Chon haastattelussa.

Victorian äskettäin ikuistamat raskaus-nakukuvat tullaan näkemään Vogue-lehden kannessa ja sisäsivuilla, vaikka alastomuus ei normaalisti lehden tyyliin kuulukaan. Victorian kuvaajana toimii Demin ja Britneyn kuvien tapaan maailmankuulu valokuvaaja Annie Leibovitz, joka ikuisti taannoin myös 15-vuotiaan teinitähti Miley Cyrusin kohuttuun topless-kuvaan.