Tukholmalaisen yökerhon kaunottaria kuolataan maailmalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa on julkaistu huumorimielessä jo vuosien ajan kuvallisia vertailuja Suomen ja Ruotsin yökerhoissa käyvistä asiakkaista. Kyseessä on luonnollisesti ollut vain tarpeettomasta – joskin hauskasta – kärjistyksestä, jossa rakas naapurimme on yleensä vienyt voiton.

Aivan tuulesta temmattua tuollainen kahtiajako ei kuitenkaan ole, sillä parhaillaan tukholmalaisen pintaklubin menoa ihmetellään ympäri maailmaa. Verkossa on nimittäin koottu kuvagalleria 360 Tresexti -nimisellä klubilla ikuistetuista kuvista, joissa nähdään pääasiassa missimitat täyttäviä kaunottaria pitämässä hauskaa vähissä vaatteissa.

Kuvat ovat todennäköisesti peräisin 360 Tresexti -klubin verkkosivuilta, sillä ravintolalla on tapana ikuistaa asiakkaitaan ja julkaista kuvamateriaalia verkkosivuillaan ja Facebookissa. Klubi on erityisen tunnettu lukuisista teemabileistään.