Alejandra Gutierrez sekoittaa miesten päät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venezuelasta on perinteisesti tullut selvästi keskimääräistä enemmän kaunottaria, jotka ovat niittäneet vuosien ajan menestystä muiden muassa Miss Universum -kilpailuissa ja vastaavissa. Yksi vielä kovin tuntemattomista sikäläisistä kaunottarista on Alejandra Gutierrez.

Televisiossakin nähty Alejandra Gutierrez nähdään nyt poseeraamassa viettelevän kuumissa kuvissa muiden muassa bikiniasuisena. Näiden kuvien perusteella hänestä tullaan kuulemaan vielä paljon myös englanninkielisessä maailmassa.

31-vuotias venezuelalainen näyttelijä-malli Alejandra Gutierrez muutti Yhdysvaltoihin vuonna 1996. Siellä hän on saanut hiljalleen jalkaa oven väliin ja kaunotar on nähty avustajana ja sivuosissa muutamissa lähinnä espanjankielisissä televisiosarjoissa, kuten Miami Hoy. Monien mainoskuvausten lisäksi hän on poseerannut Latinalaisen Amerikan Playboy-lehdessä.