Levy floppasi – Idol-tähti sai potkut levy-yhtiöstä

Viihdeuutiset · Stara.fi

20-vuotias David Archuleta nousi vuonna 2008 tähdeksi American Idol -finalistina sijoittuen kilpailussa toiseksi. Sittemmin hän oli otsikoissa lähinnä seksuaalisen suuntautumisensa perusteella.

Archuleta kunnostautui uransa alkuvaiheessa esittämällä kirkkokonsertissaan Jean Sibeliuksen Finlandian englanninkielisen Be Still My Soul -version pianosäestyksellä. Monien muiden Idols-tähtien tavoin myös Davidin suosio hiipui pian ohjelman päättymisen ja esikoislevyn julkaisemisen jälkeen. Nyt hän on nimittäin saanut potkut levy-yhtiöstään.

Huhut potkuista levisivät ensin Twitterissä, minkä jälkeen levy-yhtiö ilmoitti vapauttaneensa Achuletan artistikatraastaan. Viimeinen niitti levy-yhtiölle oli Davidin viime vuonna julkaistu albumi The Other Side of Down, joka floppari myyden vaivaiset 63.000 kappaletta. Esikoislevy myi aiemmin lähes miljoonan ja sai platinalevyn.