Juna myöhästyi – uskomaton syy olikin totta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa VR on asettanut itsensä jälleen kuluneena talvena naurunalaiseksi uskomattoman törttöilynsä johdosta. Yhtiön osaamisesta on varsin hyvänä osoituksena se, että uutiseksi nousi pari päivää sitten se, että valtaosa junista kulki hetkellisesti ajallaan.

Britanniassa meno ei ole yhtä tuskaista, mutta myöhästymisiä sielläkin sattuu. Nyt erään myöhästymisen syy oli kuin suoraan vitsikirjasta, sillä matkustajille kerrottiin junan myöhästyneen koska lokki oli osunut veturinkuljettajaa päähän.

– Kukaan ei ollut siinä vaiheessa edes huomannut junan olevan myöhässä. Syyn kuultuaan kaikki katselivat toisiaan ja räjähtivät nauramaan. Ihmiset kyselivät toisiltaan olivatko he tosiaan kuulleet oikein, Liza Donaghue kertoi Mirror-lehdelle.

Lopulta kuitenkin selvisi, että tieto piti paikkansa. Lehti kertoo, että junan kuljettaja oli ollut kävelemässä kohti veturia, kun ärhäkkä lokki oli ottanut hänet silmätikukseen ja iskenyt miestä päähän. Kyseessä oli keskiviikon aamujuna Hastingsista Lontooseen, joka pääsi lopulta pään tarkastuksen jälkeen lähtemään 15 minuuttia myöhässä aikataulustaan.