Kiefer Sutherland palaa televisioon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosioon ympäri maailmaa nousseen 24-televisiosarjan elokuvaversio kohtasi tammikuun alussa vakavan takaiskun, kun tuotantoyhtiö Fox tyrmäsi elokuvan käsikirjoituksen. Sittemmin projektin jatkumisesta on kuitenkin saatu positiivisia tietoja.

Äskettäin Sutherland sai kiinnityksen The Confession -nimiseen nettisarjaan, mutta nyt hän on tekemässä paluun myös televisioruuduille. Hollywood Reporter uutisoi, että suosikkinäyttelijä on saamassa pääroolin Touch-nimisessä televisiosarjassa, jonka taustalta löytyy Heroes-sarjan luoja Tim Kring. Sarja kertoo isästä ja hänen autistisesta pojastaan, joka kykenee ennustamaan tulevia asioita.

Taannoin Kiefer Sutherland on paljasti 24-elokuvan olevan taas työn alla. Hänen mukaansa elokuvan kuvaukset voivat mahdollisesti alkaa tämän vuoden joulukuussa tai viimeistään tammikuussa 2012. S