Pikkupoika erotettiin koulusta ”Potkaise minua” -pilan takia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koulujen käytävillä nähdään sekä Suomessa että muualla maailmalla jonkin verran myös piloja, joilla ei aina ole tarkoitus aiheuttaa mieliharmia. Joskus tapaukset liittyvät kuitenkin esimerkiksi koulukiusaamiseen. Nyt klassikkopila on johtanut yhdeksänvuotiaan erottamiseen koulusta.

Neljäsluokkalainen koulupoika on nimittäin saanut rajun rangaistuksen toteutettuaan koulussa pilan, joka on tuttu lukuisista elokuvista ja sarjakuvista. Hän liimasi koulutoverinsa selkään pienen Post-It -tarralapun, jossa luki ”Potkaise minua”.

Koulun henkilökunta ei ottanut asiaa pilana, vaan ilmoitti koulun pitävän koulukiusaamisessa nollatoleranssia. Jälki-istunnon sijaan poika erotettiin koulusta kahdeksi päiväksi, The New York Post kertoo. Tammikuun loppupuolella tapahtuneen välikohtauksen lopputulos on aiheutanut paljon keskustelua puolesta ja vastaan. Erityisesti kiusoittelun ja kiusaamisen eroa on pohdittu laajasti.