Kun Justin Bieberin fanittaminen menee liian pitkälle

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme jo aiemmin kuinka teinitähti Justin Bieberin nuoret fanit raivostuivat, kun heidän idolinsa ei voittanutkaan Vuoden tulokkaan Grammy-palkintoa sunnuntaina järjestetyssä gaalaillassa. Fanien reaktio oli odottamattoman raju, sillä he esittivät jopa tappouhkauksia palkinnon voittaneelle ja siten pilasivat hänen voitonjuhlansa.

Nyt Bieberin fanit ovat luonnollisesti vuodattaneet tuntojaan myös verkossa, sillä YouTubessa on julkaistu kymmenien fanien itkuiset videoviestit. Niissä ihmetellään miksi 16-vuotias idoli ei saanut palkintoa ja pahimmillaan fanit uhkaavat jopa itsemurhalla. Nyt voidaankin hyvällä syyllä kysyä että meneekö fanittaminen tässä vaiheessa jo liian pitkälle?

Lisäksi myös Justinin sukulaiseksi itseään väittävä vanhempi nainen avautuu kokemuksistaan.

Tässä E! Newsin uutisvideo Bieber-fanien tekemisistä tappion jälkeen.