Povipommin kauhujen viikko sai jatkoa – transuteini tunkeutui kotiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen kohujulkkis Katie Price on ollut viime aikoina paljon julkisuudessa käynnissä olevan riitaisan avioeronsa vuoksi. Price hakee eroa vapaapainijana työskentelevästä miehestään Alex Reidistä, jonka kanssa hän avioitui vuosi sitten. Kulunut viikko on tuonut tullessaan muitakin murheita.

Kerroimme aiemmin kuinka Pricen teatteri-ilta sai ikävän lopun, kun hänen kuljettajansa kolaroi tähden BMW-auton Lontoossa Phoenix-teatterin pihalla. Kolarissa loukkaantui lievästi yksi ihminen. Nyt povipommin kotona on puolestaan tapahtunut välikohtaus, kun teini-ikäinen transvestiitti jäi kiinni tunkeuduttuaan superjulkkiksen taloon.

32-vuotias Katie Price sai lisää harmaita hiuksia, kun 17-vuotias pääsi maanantaina livahtamaan turvatoimista huolimatta tähden Surreyssä sijaitsevaan asuntoon. Price ei ollut tuolloin itse paikalla asunnossaan eikä tunkeutuja ehtinyt varastaa mitään. Teini päästettiin myöhemmin vapaaksi, eikä hän ilmeisesti tule saamaan syytettä, Daily Mail raportoi.