Britney Spears varasti hittinsä sanat? Bändi vaatii miljoonakorvauksia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears julkaisi taannoin tulevan levynsä ensimmäisenä singlelohkaisuna kappaleen Hold It Against Me. Nyt kappale on aiheuttanut hieman toivotusta poikkeavaa huomiota, sillä sen lyriikoiden väitetään olevan varastettuja.

29-vuotias supertähti on nyt saanut oikeudessa niskaansa miljoonien dollarien korvausvaatimuksen. Kanteen nosti Bellamy Brothers -yhtye, jonka mukaan supertähti on käyttänyt luvattomasti heidän vuonna 1979 julkaisemaansa If I Said You Had A Beautiful Body Would You Hold It Against Me -kappaleensa sanoituksia.

Kyseinen David ja Howard Bellamyn muodostaman yhtyeen esittämä kappale oli 70-luvun lopulla listaykkönen kuudessa eri maassa. Miehet kertoivat asiasta uutisoineelle Daily Star -lehdelle, että kyseessä ei ole mitään henkilökohtaista ja kehuivat poptähteä lahjakkaaksi. He kertoivat kuitenkin olevansa ammatillisessa mielessä pettyneitä hänen toimintaansa. Spearsin taustavoimat kieltäytyivät kommentoimasta tapausta ennen kuin haastehakemus on tullut heidän lakimiestensä tietoon.