Urheilutähden ravintolalasku 100 000 dollaria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet hiphop-tähdet ovat tottuneet aiheuttamaan hämmennystä ylettömällä tuhlaamisellaan, sillä esimerkiksi Puff Daddyn ja 50 Centin juhlista ei yleensä shampanjaa ja kauniita naisia puutu. Nyt urheilutähti Bryant McKinnie on liittynyt samaan seuraan.

Minnesota Vikingsin tähtipelaaja Bryant McKinnie nimittäin osoitti, että kyllä urheilutähdetkin osaavat käytää rahaa. Hän onnistui tekemään yhdessä illassa Hollywoodin MyHouse-klubilla huiman 100.000 dollarin baarilaskun, TMZ uutisoi. Kyseessä olivat hiphop-tähti Rick Rossin ja mallikaunotar Rosa Acostan järjestämät juhlat, joiden alkajaisiksi Bryant McKinnie tilasi 15 pulloa kallista shampanjaa.

Julkaisun mukaan shampanjatilaus oli niin suuri, että kaiken nähneet Hollywood-juhlijatkin hiljentyivät katsomaan mitä ravintolassa oikein tapahtui. McKinnie tienaa raporttien mukaan tänä vuonna noin 4,9 miljoonaa dollaria, joten kovin montaa samanlaista iltaa lompakko ei kestä.