Cameron Diazilla valtavat lihakset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Cameron Diaz oli kesän aikana otsikoissa erityisesti Playboy-lehdelle antamansa harvinaisen avoimen haastattelun merkeissä. Cameron tunnetaan myös siitä, että hän välttelee yksityiselämäänsä tehokkaasti julkisuudelta. Nyt hän vaikuttaa käyneen kuntosalilla hieman turhankin ahkerasti.

Leffakaunotar on viime aikoina lomaillut ahkerasti, mutta samalla hän on ehtinyt hankkia odottamattoman näyttävät lihakset. Parhaillaan viihdemaailmassa ihmetelläänkin syytä moiseen, sillä kaikkien mielestä liian lihaksikas nainen ei välttämättä ole enää kovin vetävän näköinen.

Pari viikkoa sitten Cameron Diaz asteli kameroiden eteen hyväntuulisena ja ruskettuneena The Green Hornet -elokuvan ensi-illassa Los Angelesissa. Hieman aiemmin hän oli lomaillut Havaijilla miesystävänsä Alex Rodriquezin kanssa. Hollywoodissa uutisoitiin taannoin, että Cameronin reilut seitsemän kuukautta kestänyt suhde baseball-pelaaja Alex “A-Rod” Rodriguezin kanssa olisi päättynyt. Sittemmin ero on osoittautunut uutisankaksi.