Hollywood-tähti Staralle: ”Haluan kuulla Nightwishiä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Oscar-kisassa vahvasti mukana olevassa Kova kuin kivi -elokuvassa miespääosassa nähtävä näyttelijä Jeff Bridges nähtiin taannoin myös Tron: Perintö -elokuvan tähtenä. Tuolloin viihdelehti Stara tapasi hänet Pariisissa.

Innokkaana musiikkimiehenä tunnetulta supertähdeltä tiedusteltiin Staran haastattelussa myös hänen mahdollista tietämystään suomalaisista menestysyhtyeistä.

– Ai tunnenko minä mitään suomalaisia yhtyeitä? Kerro minulle mitkä ovat kolme parasta suomalaista yhtyettä? Jeff Bridges kysyi toimittaja Antero Alhoselta.

Tämän jälkeen Hollywood-tähti kuuli muiden muassa Nightwishin, Hanoi Rocksin ja HIM-yhtyeiden nimet, mutta mikään niistä ei tuntunut hänestä tutulta. Tilanteelle innoissaan naureskeleva näyttelijä sai kuitenkin tietämättömyytensä anteeksi. Hän lupasi lisäksi tutustua suomalaisbändeihin.

– Sinun pitää kertoa minulle niiden nimet, niin minä kuuntelen noita kavereita. Ne ovat kaikki iTunesissa, eikö? Mikä on sinun oma suosikkisi niistä? Hollywood-tähti tiedusteli.

– Nightwish, toimittaja kertoi.

– Okei, minä tsekkaan sen, Jeff Bridges lupasi.

Katso koko haastattelu tästä. Tuoreessa Kova kuin kivi -elokuvassa Jeff Bridges esittää kovaotteista sheriffiä, joka lähtee jäljittämään nuoren tytön isän surmannutta rikollista. Elokuva on Oscar-gaalassa ehdolla peräti kymmenessä kategoriassa.