Justin Bieber alusvaatemainoksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber on nykyisin kiireinen supertähti, jonka liaankin innokkaat fanit ovat aiheuttaneet monille harmaita hiuksia. He ovat esittäneet tappouhkauksia muiden muassa Bieberin tyttöystävälle. Nyt fanit ovat kuitenkin saaneet pitkästä aikaa hyviä uutisia.

Miljoonat pikkutytöt masentuivat, kun heidän idolinsa löysi rakkaan kollegastaan. Nyt kyyneleet on jo pyyhitty ja fanit voivat tulostaa seinälleen unelmiensa kuvan, jollaista miljoonat tytöt ovat odottaneet. Justin Bieber on nimittäin kiinnitetty alusvaatemerkin mainoskasvoksi, ja nyt ensimmäinen mainoskuva on päätynyt julkisuuteen. Siinä teinitähti nähdään poseeraamassa ilman paitaa.

Kerroimme äskettäin myös kuinka teinitähti Justin Bieberin nuoret fanit raivostuivat, kun heidän idolinsa ei voittanutkaan Vuoden tulokkaan Grammy-palkintoa sunnuntaina järjestetyssä gaalaillassa. Fanien reaktio oli odottamattoman raju, sillä he esittivät jopa tappouhkauksia palkinnon voittaneelle ja siten pilasivat hänen voitonjuhlansa.

Justin Bieber