Kylie Minogue tuli kirjaimellisesti kuorestaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialinen supertähti Kylie Minogue on ollut yksi poptaivaan loistavimmista tähdistä jo neljällä vuosikymmenellä. Hän on nyt aloittanut Aphrodite Les Folies Tour -maailmankiertueensa Tanskasta, josta matka käy pian myös Suomeen.

Nyt kiertueen avauskeikan kuvamateriaalia on julkaistu verkossa, ja sen perusteella Suomessakin nähdään pian varsin näyttävä show. Kylie nähdään muiden muassa laulamassa simpukankuoressa. Edellisellä Suomen vierailulla poptähti tarjosi runsaasti silmänruokaa ja esitys keskittyikin kappaleiden sijaan lähinnä visuaalisuuteen.

Kylie Minoguen kappaleet ovat olleet suosittuja puhumattakaan naisen musiikkivideoista. Viime keväänä julkaistu All the Lovers –musiikkivideo oli kuitenkin valitettavasti ollut monissa maissa liian rohkea. Esimerkiksi Singapore, Malesia ja Indonesia ovat nimittäin kieltäneet videon esittämisen televisiossa, koska sen koetaan olevan liian seksuaalinen.