Realitysarjan juonenkäänteet vuotanut kilpailija paljastui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin kuinka Yhdysvalloissa tutkittiin Selviytyjät-realitysarjaan liittyvää skandaalia, jossa tuotantokauden tapahtumat vuotivat julkisuuteen jo ennen jaksojen esittämistä televisiossa. Julkisuuteen vuoti internetin keskustelupalstan kautta muiden muassa kilpailijoiden putoamisjärjestys.

Juonenkäänteiden paljastamisesta, eli spoilaamisesta, syytettiin Jim Earlyä ja Russell Hantzia. Viime viikolla epäilyjen kerrottiin hieman hälvenneen, mutta nyt asiassa on saatu uutta näyttöä. TMZ-julkaisu on nimittäin saanut haltuunsa sähköpostin, jonka Hantz lähetti Earlylle. Siinä Hantz paljastaa hänelle juonenkäänteitä, jotka päätyivät lopulta verkkoon. Early kertoo julkaisseensa viestit, koska hän kyllästyi siihen että Hantz yritti vierittää syyn vuodosta syyttömien niskaan.

Realityohjelmien juonenkäänteiden pitäminen salassa on merkittävä osa ohjelmissa mukana olevien ihmisten sopimuksia. Suurin osa ohjelmista kuvataan nimittäin jopa kuukausia ennen niiden esittämistä televisiossa, joten tapahtumien salassapito voi olla ymmärrettävistä syistä vaikeaa.