Tom Hanksin vaimo näyttää lähes samalta kuin 22 vuotta sitten

Viihdeuutiset · Stara.fi

Menestyksekäs Hollywood-tähti Tom Hanks on yksi maailman suosituimmista näyttelijöistä, ja moni on ihmetellyt kuinka vähän hän on ulkoisesti ikääntynyt vuosien varrella. Hanks ei ole kuitenkaan perheensä ainoa ikinuori, sillä hänen vaimonsa Rita Wilson ihmetyttää toden teolla.

Nyt amerikkalainen TMZ-julkaisu on nimittäin laittanut vierekkäin Wilsonin kuvat, joista toinen on tuore ja toinen ikuistettu jo 22 vuotta sitten. Tuoreessa kuvassa julkkisvaimo on 54-vuotias ja aikaisemmassa kuvassa 32-vuotias.

Näistä kuvista voidaan huomata se, että Rita Wilson, oikealta nimeltään Margarita Ibrahimoff, on onnistunut taistelemaan ikääntymistä vastaan harvinaisen hyvin. Wilson tunnetaan Hanksin lisäksi myös näyttelijänä ja tuottajana. Tänä vuonna hänet nähdään valkokankaalla elokuvassa Homework.