Suosikkiartistin shokki-ilmoitus: ”Lopetan!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu englantilainen hiphop-artisti The Streets, eli Mike Skinner, on saavuttanut alallaan 2000-luvulla suurta menestystä ympäri maailmaa, mutta nyt hänen musiikkiuransa on ohi. Ainakin siinä muodossa missä se on tullut tunnetuksi.

Nyt Skinner on nimittäin shokeerannut faninsa ilmoittamalla lopettavansa uransa. Hän teki aikoinaan viiden albumin sopimuksen monikansallisen levy-yhtiön kanssa, mutta sopimus osoittautui artistille myöhemmin taakaksi. Nyt sopimuksen viimeinen levy Computers and Blues on julkaistu, ja The Streets on samalla kritisoinut yhteistyötä ja sopimustaan kovin sanoin.

– Tämä on kuin pitkä vankilatuomio loppuisi. Lähden pois 11 viikon kuluttua, kun sopimukseni päättyy. Silloin minulle annetaan omaisuuteni ja tapaan rikostoverini vankilan porteilla. Sitten sorrumme uudelleen vain muutamassa päivässä. En tule enää tekemään The Streetsin nimissä mitään, koska en kykenisi koskaan tekemään parempaa albumia. Ja se on hieno tunne, Mike Skinner kertoi The Sun -lehden mukaan.