Trombi lennätti pomppulinnan taivaalle – lapsi sisällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pomppulinnat olivat vielä parikymmentä vuotta sitten huvipuistojen yksinoikeus, mutta viime vuosina niitä on myyty yhä enenevässä määrin myös kotitalouksien takapihoille. Nyt Yhdysvalloissa on saatu malliesimerkki siitä mitä voi tapahtua, ellei pomppulinnaa sidota erityisen tiukasti kiinni.

Yhdeksänvuotias pikkutyttö Alissa Baray on nimittäin loukkaantunut tapauksessa, jossa iloinen leikkihetki päättyi odottamattomaan ilmalentoon Arizonan Mananassa, Yhdysvalloissa. Raju trombi lennätti nimittäin pomppulinnan noin 40 metrin korkeudelle taivaalle, kun Alissa ja hänen yksitoistavuotias isosiskonsa Jessica olivat sisällä pomppulinnassa.

Ilmalla täytetty rakennelma oli kiinni maassa naruilla, mutta niistä ei ollut vastusta myrskytuulelle. Naapurit ja tyttöjen isä seurasivat kauhuissaan kun suuri pomppulinna lensi taivaan tuuliin. Jessica putosi kyydistä lähes heti ilmalennon alettua ja selvisi ruhjeila, mutta Alissa putosi hetkeä myöhemmin naapuritalon katolle ja loukkaantui vakavasti. Myös samalla pihalla ollut trampoliini vaurioitui tuulenpuuskassa. Tällä tietoa tyttö tulee selviämään koettelemuksestaan.