MTV3: Vesa Keskisen rakas taistelee hengestään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tunnettu suomalainen kyläkauppias Vesa Keskinen on ollut viime aikoina ahkerasti otsikoissa monistakin syistä. Äskettäin hän oli kertomassa elämästään ja kuulumisistaan Maria! -ohjelman haastattelussa, jonne hän kuitenkin saapui vahvasti humaltuneena.

Keskisen rakkauselämän värikkäät vaiheet ovat olleet myös joidenkin medioiden tiiviissä seurannassa. Kyläkauppiaan tuorein rakas Hamamat Montia käväisi äskettäin myös Suomessa, mutta kastikkeesta alkanut kiista ajoi hänet lopulta takaisin kotimaahansa Ghanaan. Nyt neitokainen taistelee elämästään hengenvaarallisen malarian kourissa.

MTV3 uutisoi tänään verkkosivuillaan, että Hamamatin tila on vajonnut jo kriittiseksi. Tiedon välitti Suomeen Keskisen ystävä Carl Danhammer, joka on parhaillaan Ghanassa. Malarian vaaroista ovat tuoreina esimerkkinä myös muiden muassa Johanna Tukiainen ja brittilaulaja Cheryl Cole, jotka molemmat kävivät kuoleman porteilla sairastuttuaan. Tukiainen sairastui Ghanassa ja Cole puolestaan Tansaniassa.