Kaatokännissä sekoillut naisräppäri heitettiin baarista niskape*se-otteella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen hiphop-tähti Foxy Brown, oikealta nimeltään Ingrid Marchand, istui taannoin vankilassa kahdeksan kuukauden ajan useista pahoinpitelyistä ja ehdonalaisen rikkomisesta saamaansa tuomiota.

Nyt neitokainen on aiheuttanut jälleen ongelmia, sillä hänet on jouduttu viime keskiviikkona poistamaan voimatoimin newyorkilaisesta yökerhosta. Artistin oli määrä esiintyä New Yorkin Sohossa sijaitsevalla Red Bull Space -klubilla järjestetyssä muotinäytöksessä, mutta hän ei saapunut paikalle sovittuun aikaan.

Keikka meni sivu suun, mutta kymmenen minuuttia ennen valomerkkiä artisti saapui paikalle vahvassa humalassa, TMZ uutisoi. Häntä pyydettiin ystävällisesti poistumaan paikalta, mutta neitokainen lukitsi itsensä vessaan. Lopulta turvamiehet avasivat oven ja Foxy Brown kannettiin voimakeinoin ulos ravintolasta.