Justin Bieber pelkää fanejaan – yleisö pakotetaan istumaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber joutui jo viime vuonna perumaan muutaman konserttinsa, koska hänen nuoret naispuoliset faninsa olivat liian hysteerisiä. Sittemmin tilanne rauhoittui hetkeksi, mutta talven aikana hysteriaa on jälleen kasvanut merkittävästi.

Lyhyen ajan sisällä fanit ovat nimittäin ladelleet tappouhkauksia niin Justinin tyttöystävälle Selena Gomezille kuin Bieberin Grammy-kisassa voittaneelle Esperanza Spaldingille. Nyt Justin Bieberin taustavoimat ovat joutuneet tekemään muutoksia keikkapaikoille, sillä poptähti pelkää tilanteen voivan riistäytyä käsistä.

Jatkossa teinitähden konsertteja ei enää seurata seisaaltaan, vaan keikkapaikoille vaaditaan katsojille tuolit. Päätös tehtiin sekä teinitähden oman että hänen faniensa turvallisuuden takaamiseksi. Taannoinen konsertti Pittsburghissa meni kaaokseksi, kun hysteeriset fanit saivat kaadettua keikkapaikan mellakka-aidan. Syynä oli Bieberin aidan viereen heittämä käytetty pyyhe.