Jwoww’n rohkeat bilekuvat vuotivat nettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohutun Jersey Shore -realitysarjan naistähti Jwoww, eli Jenni Farley, on ollut viime viikkoina ongelmissa alastonkuviensa takia. Hänen entinen poikaystävänsä Thomas Lippolis uhkaa nimittäin vuotaa julkisuuteen hallussaan olevat kuvat. Oikeus määräsi kuvat tilapäiseen levityskieltoon.

Nyt eräät toiset rohkeat yksityiset kuvat ovat kuitenkin päätyneet julkisuuteen, kun vuodelta 2008 peräisin olevat bilekuvat julkaistiin verkossa. Niissä Jwoww nähdään poseeraamassa seksikkäässä asussa ja muiden muassa kourimassa toista naista.

Syyskuussa Jwoww sai Playboy-lehdeltä 400.000 dollarin tarjouksen alastonkuvissa poseeraamisesta. Hän joutui kuitenkin perumaan suunnitelmansa, sillä realityohjelman sopimus ei antanut mahdollisuutta nakukuviin. Sarjan huhutaan kuitenkin loppuvan seuraavan tuotantokauden jälkeen, joten viimeistään silloin Jwoww pääsisi poseeraamaan miestenlehdessä. Realitysarjan viimeisellä kaudella ryhmää seurataan Italiassa ja Jerseyssä.