Estottomat naiset kelkkailivat yläosattomissa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomesta löytyy monenlaisia kansanhuveja ja kilpailuja, joita ihmetellään ulkomailla kovasti. Eukonkannot ja muut vastaavat ovat tehneet maatamme osaltaan tunnetuksi ympäri maailmaa. Osataan sitä kuitenkin rohkeita tempauksia järjestää muuallakin.

Nyt Saksassa on nähty kuinka kelkalla lasketaan mäkeä yläosattomissa. Miesten osalta se ei tosin edellytä kovinkaan suuria ponnistuksia, mutta naisten suhteen tilanne on hieman toinen. Varsinkin yli 14.000 katsojan edessä.

Asiasta uutisoineen Metro-lehden mukaan Braunlagessa, Saksassa, järjestettyyn kisaan otti osaa yhteensä kolmekymmentä kilpailijaa, joista puolet oli naisia. Säännöissä määrättiin, että kilpailuasuna sai käyttää ainoastaan alusvaatteita. Voittajaksi selvisi 26-vuotias Christian Schmidt.