Kelly Brookin muodot pullistelevät mainoksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen näyttelijä-malli ja entinen Talent-tuomari Kelly Brook valittiin taannoin maailman kauneimmasta julkkisvartalosta ja maailman kauneimmista sääristä. Nakukuvissakin nähty muodokas kaunotar poseeraa nyt hajuvesimainoksessa.

Äskettäin 31-vuotispäiväänsä juhlinut Kelly Brook nähdään nyt markkinoimassa hajuvettä, ja kyseisissä mainoskuvissa hänen muotojaan ei ole ainakaan liikaa peitelty. Hän ottaa nimittäin varustuksestaan kaiken irti. Kelly on parhaillaan mukana myös Fallen Angel -verkkopelissä.

Taannoin Brook paljasti pitävänsä monien ihailemia rintojaan pettymyksenä. Viime vuonna Playboy-lehdessä poseerannut kaunotar kertoi Us Weekly -lehdelle rintojensa olevan upeat, kun ne saavat tukea rintaliiveistä tai bikineistä, mutta ilman niitä rinnat roikkuvat. Siitä huolimatta hän ei aio turvautua leikkauksiin.

31-vuotias englantilainen Kelly Brook on toiminut julkkisurallaan näyttelemisen ja mallintöiden lisäksi myös uimapukujen suunnittelijana. Vuonna 2006 hän julkisti myös oman uimapuku- ja vaatemalliston. Samana vuonna Kelly Brook sijoittui maailman seksikkäimpien julkkisnaisten listalla viidenneksi. Vuonna 2009 hän sijoittui viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä.