Lady Gagan tuorein päihdepaljastus ihmetyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu poptähti Lady Gaga on ollut viime päivinä otsikoissa asujensa lisäksi myös kymmenvuotiaan nettisensaation merkeissä. Laulaja kertoi itkeneensä ilosta nähdessään nuoren lupauksen esiintyvän YouTube-videolla. Nyt poppari on kuitenkin esillä päihteiden merkeissä.

Lady Gaga kertoi pari viikkoa sitten kirjoittavansa musiikkia huumeiden vaikutuksen alaisena. Huumeiden vastaiset järjestöt eivät pitäneet paljastusta kovinkaan fiksuna vetona, mutta Lady Gaga kertoi haluavansa olla täysin rehellinen sekä itselleen että faneilleen. Tästä syystä hän kertoi myös marijuanan polttamistaan.

Nyt vuorossa on kuitenkin jo uusi kohupaljastus. Miljoonien naisten esikuva on nimittäin paljastanut erikoisen laihdutuskeinonsa, jota hän harjoittaa niin ikään työskennellessään. Supertähti kertoo juovansa päivittäin alkoholia, joten hän vaikuttaa olevan aina jonkin päihteen vaikutuksen alaisena.

– Olen kännidieetillä. Pidän viskin juomisesta kun teen töitä. Minun pitää kuitenkin tehdä töitä joka päivä, joten en saa koskaan krapulaa, Lady Gaga kertoi Access Hollywoodin mukaan.

Edellä mainittu filippiiniläissyntyinen 10-vuotiaan Maria Aragonin musiikkivideo teki Winnipegissä nykyisin asuvasta pikkutytöstä hetkessä julkkiksen, ja viikonloppuna Lady Gaga pääsi ”kostamaan” itkettämisensä, kun hän yllätti nuoren tähden radiohaastattelussa. Maria purskahti vuorostaan itkuun, kun hän ymmärsi kenen kanssa pääsi keskustelemaan. Samalla poptähti kutsui tytön esiintymään kanssaan Toronton keikalle.