Lindsay Lohania ei päästetty VIP-alueelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Lindsay Lohan on ollut jo muutaman vuoden ajan rajussa kierteessä, kun hänen päihdesekoilunsa ovat vieneet julkkistähden jo pariinkin otteeseen vankilaan, ja lisää oikeudenkäyntejä näyttää tulevan kuin liukuhihnalta. Ei siis ihme, että hänen suosionsa on romahtanut.

Lohan menetti muutama kuukausi sitten viimeisetkin elokuvaroolinsa, eikä uusia ole vielä näkyvissä. Nyt epäsuosioon joutuminen on näkynyt myös julkkisjuhlissa varsin nololla tavalla. Lindsay Lohan oli nimittäin monien muiden julkkistähtien tavoin viikonloppuna mukana NBA All-Star -teemaviikonlopussa, mutta iltajuhlat päättyivät hänen osaltaan nopeasti.

Lindsay yritti nimittäin osallistua hänen uuden kotinsa liepeillä Venice Beachilla järjestettyihin julkkisjuhliin, mutta häntä ei päästetty sisään juhlien VIP-sisäänkäynnistä. Neitokainen ei tästä suivaantunut, vaan kääntyi kannoillaan ja poistui paikalta. Amerikkalaiset viihdelehdet vitsailevatkin nyt, että Lindsay Lohan on siirretty Hollywoodin pontapiireissä A-listalta NO-listalle.