Tänään tv:ssä: Näin suomalaisia huijataan ruokakaupassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkisuudessa on viime kuukausina käyty näkyvää keskustelua kotimaisten ruokavalmisteiden todellisesta sisällöstä, sillä tuotteiden nimet eivät aina vastaa niistä annettua mielikuvaa. Lihapullat eivät aina olekaan pääasiassa lihaa ja niin edelleen.

Myös lisäaineiden runsas käyttö on puhuttanut runsaasti, ja lisäaineiden välttely onkin yleistynyt selvästi muutamassa vuodessa. Tänään TV2 esittää kello 22.00 alkaen toimittaja Matts Dumellin toimittaman ohjelman Silminnäkijä: Väärennetty ruoka.

Ohjelmassa perehdytään kaupan hyllyistä löytyviin pakkauksiin, jotka voivat todellisuudessa olla aivan muuta kuin mitä ihmiset olettavat. Ohjelma herättää katsojat pohtimaan omia valintojaan ruokakaupassa ja osoittaa, että pakkausten antamiin mielikuviin ei ole aina luottamista.