Onko tässä iPad 2 -uutuuslaite

Digi · Stara.fi

Elektroniikkavalmistaja Apple ei ole tuttuun tapaansa hiiskunut mitään tulevista laitteistaan, mutta huhujen mukaan yhtiöltä olisi parhaillaan työn alla sekä uusi iPhone että uusi iPad. Virallisia laitetietoja kummastakaan ei luonnollisesti ole, joten kenttä on avoinna erilaisille spekulaatioille.

Staran nettivideoissa on nyt paikallaan katsastaa eräs näkemys Applen mahdollisesta iPad-tuoteperheen seuraavasta askeleesta. Esittelyssä on nimittäin 27-tuumainen versio, jonka massiivista näyttöä ei heikkonäköisenkään tarvitse tihrustaa esimerkiksi ruuhkabussissa. Laitteen kuljettamisessa on tosin omat haasteensa.

Laitteessa on myös uusia ominaisuuksia, kuten CD-soitin ja huonon musiikin automaattinen suodatin. Toimitus ei suosittele tätä parodiavideota tiukkapipoisille, mutta muut voivat saada siitä hyvät naurut.