Riutuneen näköinen Kelly Osbourne ilman meikkiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Omaa uraansa luova Kelly Osbourne on kokenut parin vuoden sisällä hurjan muodonmuutoksen. Julkkisperheen tytär osallistui vuonna 2009 Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -kisaan, jonka myötä hän laihtui hurjasti. Tähti paljasti taannoin jatkaneensa laihduttamista kilpailun jälkeenkin ja olleensa jopa useita päiviä syömättä laihtuakseen lisää.

Nyt Kelly on kuvattu Los Angelesin lentokentällä varsin väsyneen ja riutuneen näköisenä. Ilman meikkiä liikkeellä ollut tähti ei ollut lainkaan iloinen huomatessaan paparazzit kentällä, sillä hän yritti epätoivoisesti peitellä kasvojaan suurella lierihatulla. Kelly oli palaamassa New Yorkista, jossa hän osallistui muotinäytökseen.

– Kukaan ei halua tulla kuvatuksi, kun on väsynyt ja meikitön, Kelly kommentoi kotiinpaluutaan heti Twitter-sivullaan.

Perheensä elämää seuranneen realityohjelman myötä suuren maailman tietoisuuteen noussut Kelly on sittemmin laajentanut uraansa televisio-ohjelmista myös muodin pariin. Tähti valittiin taannoin Madonnan Material Girl -vaateketjun uudeksi keulahahmoksi.