Sauli Koskinen lemmenlomalla supertähti-rakkaansa kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen realityjulkkis Sauli Koskinen, eli BB-Sauli, on viime viikkoina tehnyt suomalaisittain historiaa, sillä hän on laajimmin Yhdysvalloissa koskaan noteerattu suomalaisjulkkis. Hänen seurustelunsa laulajatähti Adam Lambertin kanssa on tehnyt suomalaisestakin seuratun tähden.

Nyt Sauli Koskinen on viidelehtien otsikoissa ympäri maailmaa, kun hän on parhaillaan lemmenlomalla Bora Boran luksuskohteessa. Miehet on nyt kuvattu nauttimassa aurinkolomastaan vesiskoottereilla ajellen. Taannoin Sauli Koskinen sai jo ensimmäisen oman kuvagalleriansa suositun Socialite Life -viihdelehden verkkosivuille. Julkkispari ikuistettiin äskettäin sekä shoppailemassa Los Angelesissa että kaupungin LAX-lentokentällä.

Adam Lambert nousi kuuluisuuteen sijoituttuaan toiseksi suositussa American Idol -kilpailussa vuonna 2009. 28-vuotias laulaja julkaisi debyyttialbuminsa pian ohjelman jälkeen loppuvuodesta 2009. Albumi nousi Billboard 200 -listan sijalle 3. Yli 25 viikkoa Suomen albumilistoilla viihtynyt Lambert on tullut tunnetuksi erityisesti hittisingleistään Whataya Want From Me, If I Had You ja debyyttialbumin nimikkokappaleesta For Your Entertainment.